top of page

Fåtal platser kvar och information om vilka grupper som är fullbokade.

Från och med idag har vi stängt möjligheten att anmäla sig via hemsidan. Är ni intresserade av att anmäla er till sommarens Camp så tar ni från och med nu kontakt med Zakarias Granlund per telefon, 070-508 86 69 och mån av plats gäller.

Antal platser kvar per åldersgrupp: Grupp 1 (-08), vecka 1: 7 platser kvar

Grupp 2 (-07), vecka 1: 2 platser kvar

Grupp 3 (-06), vecka 1: 7 platser kvar

Grupp 4 (-05), vecka 2: 10 platser kvar Grupp 5 (-04 och -03), vecka 2: Fullbokat

Således har alla som bokat en plats genom hemsidan fram tills 8 maj en säkrad plats. De som har anmält sig till och med 18 april har fått en faktura utskickat till den angivna mejlen i anmälan. Påminner om att i vissa email-system så hamnar mejlet i skräpposten, så var vaksamma. Har ni inte fått någon faktura så kontakta Tegs SK:s kansli.

För er som anmält er efter 18 april kommer en faktura inom kort att gå ut.

Så än är det inte för sent på sina hålla. Är ni intresserade att anmäla er, kontakta Zakarias Granlund!


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page