top of page

Information och lägesuppdatering

Det har kommit frågor från de som anmält sig till sommarens Umeå Pro Hockey Camp om de är säkrade en plats. Alla som har anmält sig har fått plats och börjar platserna att ta slut så kommer information att gå ut.

Den grupp där det är minst platser kvar är bland de som är födda 2007, där finns det bara ett fåtal platser kvar att fylla.

Vad gäller fakturering så kommer fakturorna att gå ut per mejl (därför är det viktigt att ni angett rätt mejladress). Detta kommer att börja ske i slutet av april/början på maj. När fakturorna går ut per mejl är det viktigt att ni är medvetna om att genom vissa mejltjänster så hamnar fakturorna ibland i skräpposten så var uppmärksamma. Har det blivit fel på fakturan, har den inte kommit fram eller om ni har andra frågor så är det bara att kontakta Zakarias Granlund, Tegssk.unghockey@telia.com eller på 070-508 86 69.


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page